Zo organiseer je een lasergame kinderfeestje

Bij het organiseren van een lasergame kinderfeestje komt een hoop kijken. Lees hieronder waar je op moet letten.

Welke locaties zijn geschikt om te lasergamen?

1 van de belangrijkste dingen die het lasergamen leuk maakt is de locatie. Kies een locatie waar je veel obstakels in kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan de achtertuin waar je kliko’s  kunt opstellen. Maar ook een bos is ideaal, omdat daar al genoeg obstakels staan. Zorg er altijd voor dat je eventueel een plan B hebt, mocht het opeens gaan regen. Ga in plaats van lasergamen in het bos lekker lasergamen in een gymzaal of in je eigen huis.

Wat heb je allemaal nodig?

Naast de locatie zijn er nog andere benodigdheden die er voor zorgen dat het een onvergetelijk lasergame kinderfeestje wordt. Gelukkig hebben we het voor jou heel gemakkelijk gemaakt. Als je bij ons lasergames huurt krijg je alles wat je nodig hebt. Van de lasergame pistolen/geweren tot een gratis reserve gun en van extra batterijen tot een handleidingboekje.

Maar wil je de lasergame ervaring toch net wat leuker maken? Dan kun je op onze site nog extra lasergame accessoires huren, zoals stoere camouflage schmink, of camouflage zeilen waarmee je je lasergame speelveld kunt aankleden. Al deze extra’s zorgen voor een nog toffer kinderfeestje.

Wat als je wat extra hulp kunt gebruiken?

Als je het jezelf wat gemakkelijker wilt maken kun je ook hulp inschakelen, denk bijvoorbeeld aan een oma, een buurvrouw of een vriendin. Het is handig om een planning te maken. Hieronder een voorbeeld van zo’n planning. Deze kan je zo aanpassen naar jouw ideale feestje.

13:30 uur: Inloop, glaasje cola, wat lekkers en cadeautjes uitpakken.

14:15 uur: Op naar de locatie, speluitleg en verdelen van de teams. Tip: je hulp kan terwijl je de uitleg doet en de teams verdeelt alle materialen klaarleggen die je nodig hebt.

14:30 uur: Lasergamen

16:00 uur: Alles opruimen en weer terug naar huis

16:15 uur: Nog gezellig samen eten en winnaar bekend maken.

 

Met deze tips kan je feestje niet meer mis gaan. Lasergamen maar!