Lasergame huren voor op eigen locatie

Leeftijd: 10+

Huren: Anti-Cheat geweer

€ 6,00
Leeftijd: 10+

Huren: Anti-Cheat geweer

€ 6,00

Dit geweer is perfect voor zowel: kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en familie uitjes. De geweren hebben een Anti-Cheat functie, daardoor is het niet mogelijk om vals te spelen. Dat maakt het natuurlijk wel zo eerlijk.

Leeftijd: 10-

Huren: Active pistool

€ 5,00
Leeftijd: 10-

Huren: Active pistool

€ 5,00

Spelers jonger dan 10 jaar?
Dan zijn deze pistolen perfect.
De pistolen zijn makkelijk in gebruik, dus je hebt er maar weinig omzien naar.
Ideaal voor een kinderfeestje of familie uitje.

 


Huur/koop ook nog leuke extra's

Huren: 2x target

€ 4,00

Huren: 2x target

€ 4,00

Met deze 2 targets kun je het super leuke spelvariant: Capture the flag spelen. Het is ook mogelijk om een eigen spelvorm te bedenken. Deze target zorgt dus voor een hoop nieuwe ervaringen.

Houd de jarige een lasergame feestje? Huur dan deze VIP maskers. De jarige word hierdoor de belangrijkste speler van het spel. Weet jij hem als eerst af te schieten?

Wil jij onzichtbaar worden tijdens het lasergamen of wil je er stoer uit zien? Dan is dit de perfecte optie. De schmink is makkelijk af te wassen en er is genoeg voor iedereen.

Kleed je locatie nog meer aan met deze camouflagenetten. Door het grote oppervlak zijn ze op veel verschillende manieren te gebruiken.

Nieuw!

Kopen: leger pet

€ 4,00
Nieuw!

Kopen: leger pet

€ 4,00

Huur of koop deze stoere camouflage pet om het lasergamenfeestje nog meer aan te kleden. Door de elastische band is de pet goed te dragen voor kinderen.

Wil je je tuin of speelplek nog meer tot een battleground maken? Huur dan de Camouflage zeilen!