Regen/zand

De lasergamegeweren zijn niet waterproof en kunnen niet tegen zand. Bij regenval verzoeken we u de lasergames alleen binnen te gebruiken. Schade door water of zand aan de lasergames door gebruik tijdens regen of in zanderige gebieden zal in rekening gebracht worden. Bij regen kunt u gratis annuleren.

Normaal gebruik

De laserguns zijn niet onverwoestbaar. In de 10 jaar dat wij lasergeweren thuis tijdens feestjes ed. gebruikten, is geen enkel geweer/pistool kapot gegaan. Ze kunnen dus best wat hebben. Echter gooi en slaan werk is dodelijk voor het blijven functioneren van de laserguns.

Annuleren

Er kan natuurlijk altijd een reden zijn waarom iets anders loopt als gepland. Bijvoorbeeld bij regen. In overleg is veel mogelijk. Neem dus altijd even contact op voor overleg. Kan het lasergame feestje echt niet doorgaan, dan kunt u kosteloos annuleren. Heeft u de lasergames al opgehaald en kan het lasergamen niet doorgaan door regen, dan kunt u de reservering verplaatsen.

Borg
Wanneer je de lasergames bij ons ophaalt, betaal je(contant of met Tikkie) het huurbedrag en een borg van 50 euro. Wanneer we ze daarna in goede staat (zonder beschadigingen) weer terug hebben ontvangen, krijgt u de borg weer terug. 

Beschadigingen

Als de lasergames beschadigd zijn of nat terug komen, betaal je €10,00 reparatiekosten.

Als de VIP maskers/targets beschadigd zijn of nat terug komen, betaal je €7,50 reparatiekosten.

Wij adviseren voor kinderen die jonger zijn dan 10 jaar de Active pistolen.

Ophalen en terugbrengen
Op de avond vóór de eerste huur dag kun je de laserguns bij ons ophalen (in Voorthuizen). Graag ontvangen we ze op de laatste huur dag vóór 24:00 uur weer terug. De tijden zijn bespreekbaar. 

 

Onderverhuur van de lasergames is niet toegestaan.